Sarah of Abraham Nijverdal?

Woon je in Nijverdal en ben jij op zoek naar een cadeau of spandoek dicht in de buurt? Je hebt het zojuist gevonden. Sarah of Abraham Nijverdal!  Wij van Spandoekabraham.nl en Spandoeksarah.nl hebben een geweldig cadeau voor Sarah, Abraham, 25 jaar of andere feestelijke gelegenheid. Namelijk.. een persoonlijk spandoek.

Abraham Nijverdal

50 jaar sarah of abraham nijverdalEr is iemand in de omgeving 50 geworden. Dit familielid of deze vriend(in) heeft een geweldige leeftijd van 50 bereikt. Tijd om hem of haar te verassen met een leuk spandoek. Dit spandoek wordt gemaakt aan de hand van de door jou aangeleverde tekst en foto’s.

Het is vrij simpel, jij stuurt een aantal foto’s en een leuke tekst naar ons, en wij maken hier een geweldig spandoek van. Het ontwerp wordt naar jou toegestuurd, en na akkoord geprint. Nog niet helemaal tevreden over het spandoek abraham ontwerp? Geen probleem, wij hanteren 1 gratis correctieronde waarin jij kunt aangeven wat er nog gewijzigd moet worden. Alles voor een tevreden klant! 

hoe-werkt-het-stappenplan

Bekijk de producten in onze webshop.

200x100cm spandoek abraham sarah bestellen aanleverspecificaties spandoek bestellen 250x125 aanleverspecificaties spandoek bestellen 300x158 aanleverspecificaties spandoek bestellen 400x158

Iedereen zal enthousiast zijn! 

Wij produceren vanuit Wierden, Almelo (Overijssel) en Arnhem (Gelderland), uiteraard dichtbij voor iemand uit Nijverdal. Het spandoek wordt vanaf deze locaties door heel Nederland, België en Duitsland verstuurd. Ben je benieuwd welk ontwerp wij voor jouw Abraham of Sarah in petto hebben? Neem dan snel contact met ons op of plaats een bestelling via onze webshop.

De voordelen van spandoekabraham.nl en spandoeksarah.nl

Wij maken een persoonlijk spandoek aan de hand van de door jou aangeleverde foto’s en tekst. Dit spandoek is van een hoge kwaliteit en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

✓ Goedkoop!
Persoonlijk ontwerp
Correctieronde
Kwaliteit spandoek
Gratis aan huis geleverd
Klanten beoordelen ons met een 10!

Wacht niet langer.. Geef een geweldig en persoonlijk cadeau aan de gene die het verdient!