Waarom een 50 jarige een spandoek cadeau geven?

Een halve eeuw oud zijn, of 50 jaar worden is natuurlijk niet niks. Wanneer iemand 50 jaar wordt hoort hier een leuke Sarah of Abraham versiering bij.
Dit is het moment om Abraham of Sarah te verassen met een persoonlijk spandoek. Dit spandoek is een echte blikvanger in de buurt!

Hoe maak je een spandoek?

Zelf een spandoek maken is bij SpandoekAbraham.nl niet nodig. Ons ontwerpteam ontwerpt op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek op maat! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid. Onze formaten kunt u vinden op spandoek laten maken.

Wat is een gelegenheid voor een spandoek?

Er zijn ontzettend veel gelegenheden om een spandoek cadeau te doen. Daarnaast is een spandoek een goede manier om een merk of dienst aan de wereld te laten zien. Spandoeken worden dan ook vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. De boodschap wordt haarscherp geprint op een speciaal 510 grams pvc frontlit doek. Afbeeldingen worden tot in detail gedrukt op dit spandoek. Spandoeken worden voor allerlei verschillende gelegenheden gebruik. Denk aan reclamedoeleinden, voor een Sarah of Abraham, halve sarah of halve abraham, 18 jarige, 25 jarige, geboorte, trouwerij, andere feestelijke gelegenheden.

Kan ik het spandoek binnen en buiten gebruiken?

Jouw ontwerp wordt op een hoge kwaliteit pvc geprint. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afbeeldingen en tekst haarscherp worden geprint. Wij staan voor een hoge kwaliteit materiaal en inkt. Het spandoek is door deze kwaliteit zowel binnen- als buiten te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien staat jouw vraag met het antwoord wel hieronder. We hebben een lijst met veelgestelde vragen voor je verzameld. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen.

Vragen over spandoeken:

Dat klopt, ons ontwerpteam maakt op basis van de foto's en tekst die jij doorstuurt een passend spandoek op maat! Je hoeft dus niet goed te zijn met de computer of ontwerpprogramma's. Jij levert de bestanden aan en wij doen de rest!
Ná betaling wordt je doorgestuurd naar een pagina waarop het mogelijk is om de bestanden (foto's en tekst) aan te leveren. Daarnaast is het mogelijk om de tekst en foto's per email (info@spandoekabraham.nl) of via Whatsapp toe te sturen onder vermelding van het ordernummer.
Ja, al onze spandoeken worden voorzien van (zeil) ringen om de 50 cm. Hierdoor is het erg eenvoudig om het spandoek op te hangen.
Jazeker, daarvoor is de correctieronde! Tijdens deze ronde kan het ontwerp worden gecorrigeerd op onjuistheden en/of opmaak.
Wij hanteren een max. van 6 foto's. Dit doen wij omdat 'meer' foto's het ontwerp vaak onnodig druk maakt. Echter is het mogelijk om meer foto's af te beelden. Wanneer je dit wenst dan mag je deze uiteraard gewoon meesturen.
In de meeste gevallen zijn de foto's die wij ontvangen van een goede (basis) kwaliteit. Wanneer een foto met een mobiele telefoon is genomen dan is de kwaliteit vaak al voldoende. Mocht de kwaliteit van de foto(s) te slecht zijn, dan nemen wij uiteraard even contact op.


✓ Zorg dat de foto scherp is
✓ Goede (buiten) belichting
✓ Zorg dat het hele hoofd erop staat
✖ GEEN FOTO VAN EEN FOTO
✖ Geen zelf aangebrachte versiering of filter
✖ Geen bewogen foto

Ja, je dient zelf een tekst aan te leveren. Dit omdat jij 'abraham', 'sarah' of dé 'gelukkige' het beste kent. Daarnaast is dit het meest persoonlijk.

Niet zo creatief met teksten? Bekijk dan onze pagina met voorbeelden, vaak kun je de naam wijzigen en heb je een leuke tekst!

Door ons team een Spandoek tekst laten schrijven? Onze getalenteerde schrijvers staan paraat om voor jou in 80 tot 150 woorden een unieke, pakkende en gepersonaliseerde tekst te creëren die precies past bij de gelegenheid. Of het nu humoristisch, emotioneel, of juist feestelijk moet zijn, wij hebben de ervaring om de juiste snaar te raken. Onze service draait om het leveren van kwaliteit en gemak.
Jouw ontwerp wordt op een hoge kwaliteit pvc geprint. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afbeeldingen en tekst haarscherp worden geprint. Wij staan voor een hoge kwaliteit materiaal en inkt. Het spandoek is door deze kwaliteit zowel binnen- als buiten te gebruiken.
Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij kijken graag met je mee.
Onze ontwerpers kunnen simpelweg voor ieder feest, thema of evenement een spandoek ontwerpen. Er zijn ontzettend veel gelegenheden om een spandoek cadeau te doen. Daarnaast is een spandoek een goede manier om een merk of dienst aan de wereld te laten zien. Spandoeken worden dan ook vaak gebruikt voor reclamedoeleinden, voor een Sarah of Abraham, halve sarah of halve abraham, 18 jarige, 25 jarige, geboorte, trouwerij, andere feestelijke gelegenheden.

Vragen over bestellen:

1. Selecteer het gewenste formaat in de webshop op: link.
2. Plaats het gewenste formaat in de 'Winkelmand'.
3. Rond de bestelling af
4. Lever de foto's en tekst aan in het scherm dat na de betaling op uw scherm komt.

Wij doen de rest!

Bij Spandoekabraham.nl & Spandoeksarah.nl ben je altijd zeker van een veilige bestelling. Wat klanten over ons zeggen kun je lezen in de beoordelingen op Trustpilot en Custorate.

Links bovenin de adresbalk, naast onze domeinnaam zie je een gesloten hangslotje. Dit betekent dat de site extra beveiligd is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je persoonlijke en betalingsgegevens.

Onze online betaling/kassa wordt geleverd door Mollie.com, een grote betrouwbare Nederlandse partner voor online betalingen. Twijfel je of heb je andere vragen met betrekking tot veilig bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over de levering:

Stel je besteld 'op dit moment' een spandoek dan gelden onderstaande levertijden:

GRATIS: Het bestelde spandoek wordt op werkdag verzonden.
Verwachte verzenddatum: *

SPOED: Het bestelde spandoek wordt binnen verzonden.
Verwachte verzenddatum: *

*Mits er binnen 12 uur (na bestelling) een akkoord is op het spandoekontwerp. Is dit niet het geval, dan kan de verzend- en leverdatum uitlopen.

In 90% van de gevallen wordt het spandoek op de 1e werkdag na verzending op het afgesproken adres geleverd.

De meest actuele informatie over het verzenden en leveren kan je vinden op de pagina Verzending & Bezorging.
Ons ontwerpteam probeert binnen 12 uur ná ontvangst van de tekst/ foto's het spandoekontwerp te versturen. Vervolgens kan het ontwerp worden bekeken en eventueel worden gecorrigeerd op onjuistheden en/of opmaak.
Ja, zodra het spandoek is verzonden sturen wij de track&trace gegevens per email.
Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en DHL het pakket ook niet bij je buren kan afgeven, dan bezorgt DHL je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint in de buurt. DHL laat een kaart achter in de brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd.
Wij versturen onze spandoeken door heel Nederland, België en Duitsland.

Wil je jouw spandoek ergens anders laten afleveren? Neem dan contact op via ons contactformulier. In overleg met jou kijken we wat er mogelijk is.