Geslaagd spandoek

Hoera! Wat een prestatie, er is iemand GESLAAGD! Tijd voor een geslaagd spandoek om hem of haar te verassen.
Hang een van onze spandoeken in de tuin of aan het balkon. Dit geslaagd spandoek is leuk in combinatie met de vlag en boekentas.

Dit geslaagd spandoek kun je geven voor iemand die zijn examen heeft gedaan op school, werk of zijn of haar rijbewijs heeft gehaald. Iedereen mag weten dat er iemand is geslaagd! Kies voor een geslaagd spandoek met naam en foto en maak het super persoonlijk. Liever geslaagd versiering wat je vaker kunt gebruiken? Kies dan het standaard geslaagd doek.

Een spandoek van spandoekabraham.nl of spandoeksarah.nl is een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Klanten geven ons een 10! Dus waar wacht je nog op.. bestel vandaag nog een spandoek geslaagd voor deze topper! Dat heeft hij/zij wel verdient!

Hoge kwaliteit spandoek geslaagd

Onze spandoeken zijn van een hoge kwaliteit en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
Een hoogwaardige PVC gesatineerde coating zorgt voor de stevigheid en heldere kleuren. Het spandoek heeft een dichte en gladde structuur. Ook goed om te weten.. Het spandoek is brandvertragend en B1 gecertificeerd!

Wij produceren onze spandoeken zelf vanuit Wierden (Overijssel) en Arnhem (Gelderland).  Dit geslaagd spandoek wordt vanaf deze locaties door heel Nederland, België en Duitsland verstuurd.

 • geslaagd-spandoek-eigen-naam-en-foto-tuin
 • geslaagd-spandoek-eigen-naam-en-foto-man-tuin
 • geslaagd spandoek clean tuin
 • geslaagd spandoek clean 2 personen tuin
 • geslaagd spandoek zwart tuin
 • geslaagd-spandoek-tuin
 • geslaagd spandoek vlag tuin

Ik wil een “geslaagd spandoek”!

Leuk dat wij jou kunnen helpen met dit persoonlijke spandoek geslaagd. Hieronder zie je de eenvoudige stappen van het bestellen van een geslaagd spandoek met naam:

 1. Kies een kant & klaar formaat.
 2. Vul de gewenste naam in.
 3. Rond de bestelling af in de winkelwagen.
 4. Kies je voor een spandoek met foto? Na betaling kom je op een pagina waar je een foto kunt aanleveren.

Voor andere vragen over dit “spandoek geslaagd”, of één van onze andere spandoeken kun je terecht op ons contactformulier.
Wij staan direct voor je klaar!


Liever een persoonlijk spandoek op maat?

Op deze website bestel je een uniek en persoonlijk spandoek op maat. Het enige dat wij van jou vragen zijn een paar foto’s en een persoonlijke tekst. Dat is alles!

Aan de hand van de ontvangen foto’s en tekst maakt ons ontwerpteam een persoonlijk spandoek dat bij de jarige abraham past. In de meeste gevallen ontvang je het ontwerp op de dag van bestellen per email. Wanneer het ontwerp door jou is goedgekeurd wordt het persoonlijke ontwerp afgedrukt op een hoge kwaliteit pvc (span)doek. Daarnaast worden onze spandoeken voorzien van (zeil)ringen rondom het doek. Op deze manier is het erg makkelijk om het spandoek op te hangen. Dit spandoek is een echte blikvanger in de buurt en super leuk om te krijgen! 

Bestellen gaat makkelijk en snel via onze webshop.

Spandoek Abraham & Sarah: Vraag & antwoord

Een halve eeuw oud zijn, of 50 jaar worden is natuurlijk niet niks. Wanneer iemand 50 jaar wordt hoort hier een leuke Sarah of Abraham versiering bij. Dit is het moment om Abraham of Sarah te verassen met een persoonlijk spandoek. Dit spandoek is een echte blikvanger in de buurt!
Zelf een spandoek maken is bij SpandoekAbraham.nl niet nodig. Ons ontwerpteam ontwerpt op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek op maat! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
Er zijn ontzettend veel gelegenheden om een spandoek cadeau te doen. Daarnaast is een spandoek een goede manier om een merk of dienst aan de wereld te laten zien. Spandoeken worden dan ook vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. De boodschap wordt haarscherp geprint op een speciaal 510 grams pvc frontlit doek. Afbeeldingen worden tot in detail gedrukt op dit spandoek. Spandoeken worden voor allerlei verschillende gelegenheden gebruik. Denk aan reclamedoeleinden, voor een Sarah of Abraham, halve sarah of halve abraham, 18 jarige, 25 jarige, geboorte, trouwerij, andere feestelijke gelegenheden.
Jouw ontwerp wordt op een hoge kwaliteit pvc geprint. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afbeeldingen en tekst haarscherp worden geprint. Wij staan voor een hoge kwaliteit materiaal en inkt. Het spandoek is door deze kwaliteit zowel binnen- als buiten te gebruiken.

Onderstaand filmpje brengt onze werkwijze goed in beeld: