Spandoek 65 jaar

spandoek 65 jaarSpandoek 65 jaar? Bestel een 65 jaar spandoek. Op deze website bestel je eenvoudig een uniek 65 jaar spandoek in verschillende formaten. Wij voorzien dit spandoek van een persoonlijke tekst of spreuk over de jarige. Geen inspiratie? Geen probleem, wij hebben genoeg leuke, grappige en unieke spandoek teksten. Vergeet daarnaast niet een aantal leuke foto’s naar ons te sturen. Wij maken de jarige vrijstaand en zorgen ervoor dat hij of zij voordelig op het spandoek wordt afgebeeld. 

Een spandoek van spandoekabraham.nl of spandoeksarah.nl is een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Klanten geven ons een 10! Dus waar wacht je nog op.. bestel vandaag nog een spandoek voor deze jarige jop.

hoe-werkt-het-stappenplan

Leuke spandoek 65 jaar spreuken

  • 65! Een leeftijd om in te lijsten.
  • Pas op! Brandgevaar, 65 kaarsen dit jaar!
  • Hoera! 65 Rocks!
  • Het duurde 65 jaar om er zo goed uit te zien!
  • 65? Relax! Bekijk het van deze kant: Je bent jonger dan je ooit zult zijn!
  • Hoera opa/oma 65 jaar!
  • Omdat (naam) voor de 65x verjaart, heeft de bakker geen gebak maar een ouwe taart!
  • Hoera 65! Het leven brengt nu nog meer vreugd, met 65 jaar begint de tweede jeugd!
  • 65 and fabulous!

Hoge kwaliteit spandoek 65 jaar

Onze spandoeken zijn van een hoge kwaliteit en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
Een hoogwaardige PVC gesatineerde coating zorgt voor de stevigheid en heldere kleuren. Het spandoek heeft een dichte en gladde structuur. Ook goed om te weten.. Het spandoek is brandvertragend en B1 gecertificeerd!

Wij produceren vanuit Wierden, Almelo (Overijssel) en Arnhem (Gelderland). Het spandoek wordt vanaf deze locaties door heel Nederland, België en Duitsland verstuurd. Ben je benieuwd welk ontwerp wij voor jouw Abraham of Sarah in petto hebben? Neem dan snel contact met ons op.

Ik wil een spandoek 65 jaar!

Leuk dat wij jou kunnen gaan helpen met dit persoonlijke 65 spandoek. Bestellen is snel en eenvoudig gedaan. Bekijk onze webshop en selecteer een formaat. Afbeeldingen kunnen worden verstuurd naar info@spandoekabraham.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Daarnaast ontvangen wij graag een aantal weetjes over de jarige. Wat is zijn of haar passie? Wat zijn de hobbys, werk, of andere leuke herinneringen die op het spandoek geplaatst mogen worden?

Voor andere vragen over dit spandoek kun je terecht op ons contactformulier.
Wij staan direct voor je klaar!


Een aantal voorbeelden van de door ons gemaakte spandoeken:

Spandoek Abraham & Sarah: Vraag & antwoord

Een halve eeuw oud zijn, of 50 jaar worden is natuurlijk niet niks. Wanneer iemand 50 jaar wordt hoort hier een leuke Sarah of Abraham versiering bij. Dit is het moment om Abraham of Sarah te verassen met een persoonlijk spandoek. Dit spandoek is een echte blikvanger in de buurt!
Zelf een spandoek maken is bij SpandoekAbraham.nl niet nodig. Ons ontwerpteam ontwerpt op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek op maat! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
Er zijn ontzettend veel gelegenheden om een spandoek cadeau te doen. Daarnaast is een spandoek een goede manier om een merk of dienst aan de wereld te laten zien. Spandoeken worden dan ook vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. De boodschap wordt haarscherp geprint op een speciaal 510 grams pvc frontlit doek. Afbeeldingen worden tot in detail gedrukt op dit spandoek. Spandoeken worden voor allerlei verschillende gelegenheden gebruik. Denk aan reclamedoeleinden, voor een Sarah of Abraham, halve sarah of halve abraham, 18 jarige, 25 jarige, geboorte, trouwerij, andere feestelijke gelegenheden.
Jouw ontwerp wordt op een hoge kwaliteit pvc geprint. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afbeeldingen en tekst haarscherp worden geprint. Wij staan voor een hoge kwaliteit materiaal en inkt. Het spandoek is door deze kwaliteit zowel binnen- als buiten te gebruiken.