Aanleverspecificaties

  1. Foto’s
  2. Tekst

1. Fotos

Om er zeker van te zijn dat de foto’s en andere afbeeldingen op het spandoek scherp en van goede kwaliteit zijn, hebben wij de volgende aanleverspecificaties voor jou op een rijtje gezet:

De volgende bestanden hebben onze voorkeur:

  • .JPEG (.JPG)
  • .PDF
  • .AI
  • .EPS

Wanneer bovenstaande niet kan worden aangeleverd, dan accepteren wij ook bestanden als:

  • .PSD
  • .PNG
  • .TIFF

Een aantal tips waar jij alvast rekening mee kunt houden:

Zorg dat de foto scherp is
Goede (buiten) belichting
 Zorg dat het hele hoofd erop staat

GEEN FOTO VAN EEN FOTO
Geen zelf aangebrachte versiering of filter
Geen bewogen foto

Snijmarge / Afloopmarge

De spandoeken worden bij SpandoekAbraham.nl en SpandoekSarah.nl digitaal geprint. Vervolgens worden deze spandoeken scherp gesneden. Je dient rekening te houden met een ‘kleine’ afloop. Wij maken het spandoek zo op dat er geen witte randen rondom zichtbaar zijn. Om dit voor elkaar te krijgen nemen wij een afloop van 3 mm aan elke zijde van het spandoek. 

Resolutie van de foto’s / afbeeldingen

Voor ons druk en printwerk houden wij ons aan de minimale resoluties voor het maken van het spandoek. Voor het drukken van een spandoek hanteren wij een dpi van 300.

2. Tekst

Zoals beschreven op de pagina Hoe werkt het “Een ontwerp gebaseerd op de door jou aangeleverde foto’s, tekst en hobby’s.” dient de klant zelf een tekst aan te leveren. Dit omdat jij Abraham of Sarah het beste kent. Daarnaast is dit het meest persoonlijk!

Niet zo creatief met teksten? Bekijk dan onze pagina met spandoek tekst voorbeelden.


Onze spandoek formaten in de webshop

IK WIL EEN ABRAHAM en/of SARAH SPANDOEK!

Leuk dat wij jou kunnen gaan helpen met dit persoonlijke (op maat) spandoek. Bestellen is snel en eenvoudig gedaan. Bekijk onze webshop en selecteer een formaat. Afbeeldingen kunnen worden verstuurd naar info@spandoekabraham.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Daarnaast ontvangen wij graag een aantal weetjes over de jarige. Wat is zijn of haar passie? Wat zijn de hobby’s, werk, of andere leuke herinneringen die op het spandoek geplaatst mogen worden?

Voor vragen kun je terecht op ons contactformulier.
Wij staan direct voor je klaar!