Hoe gaat het in zijn werk?

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek!
Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen!

Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.

hoe-werkt-het-stappenplan

In het kort

√ Persoonlijk ontwerp – Spandoek op maat
Een ontwerp gebaseerd op de door jou aangeleverde foto’s en tekst.

√ één Correctieronde
Inclusief één correctieronde waarbij het ontwerp kan worden gecorrigeerd op onjuistheden en/of opmaak.

√ Het spandoek wordt gedrukt
Ontwerp wordt gedrukt op een PVC “waterafstotend” Frontlit doek. Kan zowel in- als outdoor worden gebruikt.

√ Spandoek wordt aan huis of op het doorgegeven adres GRATIS geleverd
Spandoek wordt netjes en snel geleverd op het afgesproken adres.

Bestellen van producten kan in de webshop!

Spandoek Abraham & Sarah: Vraag & antwoord

Een halve eeuw oud zijn, of 50 jaar worden is natuurlijk niet niks. Wanneer iemand 50 jaar wordt hoort hier een leuke Sarah of Abraham versiering bij. Dit is het moment om Abraham of Sarah te verassen met een persoonlijk spandoek. Dit spandoek is een echte blikvanger in de buurt!
Zelf een spandoek maken is bij SpandoekAbraham.nl niet nodig. Ons ontwerpteam ontwerpt op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek op maat! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
Er zijn ontzettend veel gelegenheden om een spandoek cadeau te doen. Daarnaast is een spandoek een goede manier om een merk of dienst aan de wereld te laten zien. Spandoeken worden dan ook vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. De boodschap wordt haarscherp geprint op een speciaal 510 grams pvc frontlit doek. Afbeeldingen worden tot in detail gedrukt op dit spandoek. Spandoeken worden voor allerlei verschillende gelegenheden gebruik. Denk aan reclamedoeleinden, voor een Sarah of Abraham, halve sarah of halve abraham, 18 jarige, 25 jarige, geboorte, trouwerij, andere feestelijke gelegenheden.
Jouw ontwerp wordt op een hoge kwaliteit pvc geprint. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afbeeldingen en tekst haarscherp worden geprint. Wij staan voor een hoge kwaliteit materiaal en inkt. Het spandoek is door deze kwaliteit zowel binnen- als buiten te gebruiken.