Spandoekframe

Een spandoekframe inclusief spandoek bestellen? Bij spandoekabraham.nl en spandoeksarah.nl ben je aan het juiste adres voor een complete set! Hang je spandoek veilig en snel op met een spandoekframe van spandoekabraham.nl. De stoere industriële look, stevige constructie en eenvoudige montage maken spandoekframes erg populair. In deze frames spannen uw banners altijd mooi op voor de beste attentiewaarde.

Spandoekframe inclusief spandoek bestellen?

Frontlit Spandoek

Jouw ontwerp wordt op een hoge kwaliteit 510 grams pvc geprint. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afbeeldingen en tekst haarscherp worden geprint. Wij staan voor een hoge kwaliteit materiaal en inkt. Het spandoek is door deze kwaliteit zowel binnen- als buiten te gebruiken.

Hoogwaardig PVC met een gesatineerde coating
Dichte en vlakke structuur
Geschikt voor zowel binnen- als buiten
B1 gecertificeerd (brandvertragend)
Ringen om de 30 centimeter

Een bouwhek spandoek laten maken

hoe-werkt-het-stappenplan

Hoge kwaliteit spandoek bedrukken

Onze spandoeken zijn van een hoge kwaliteit en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
Een hoogwaardige PVC gesatineerde coating zorgt voor de stevigheid en heldere kleuren. Het spandoek heeft een dichte en gladde structuur. Ook goed om te weten.. Het spandoek is brandvertragend en B1 gecertificeerd!

Onze productiehallen zijn gevestigd in Nederland. Vanaf deze locaties wordt jouw spandoek, (tuin)bord, vlag of ander artikel verzonden naar adressen in Nederland, België en Duitsland. Voor ieder feest of gelegenheid is er een product van Spandoekabraham.nl of Spandoeksarah.nl.