Bouwhek spandoek

Een bouwhekdoek bedrukken oftewel een bouwhek spandoek bestellen? Bij spandoekabraham.nl en spandoeksarah.nl ben je aan het juiste adres voor een geweldig spandoek voor aan een bouwhek.

Bij Spandoekabraham.nl is het mogelijk een spandoek te laten bedrukken die direct passend is op een bouwhek. Ontwerp het zelf, of laat het ontwerpen aan ons ontwerpteam over! Het doek heeft een formaat van 335 x 175 cm en wordt afgewerkt met ringen om de 30 cm. Door het bouwhek spandoek te bevestigen met tie wraps creëer je een optimaal eindresultaat.

Bouwhek spandoek bestellen?

Bouwhekdoeken worden ook wel bouwhekbanners genoemd. Deze banner heeft een formaat dat past op alle standaard bouwhekken. Dankzij de vele grote hekken rondom een bouwplaats zorg je er meteen voor dat je een groot bereik hebt bij het nieuwsgierige langslopende publiek.

Er zijn veel voordelen aan het plaatsen van spandoeken op bouwhekken. Een bouwplaats is meestal een drukke plaats. Die bruisende plekken zijn immers waar mensen willen wonen, of waar verbeteringen nodig zijn. Daardoor passeerden veel mensen de bouwplaats. Door een spandoek op een bouwhek te plaatsen krijg je veel aandacht. Iedereen kijkt naar je bedrijfsnaam, feestdag, bericht of evenement! Een spandoek op een bouwhek plaatsen is goede manier om de naamsbekendheid te vergroten.

Ook een bouwhek spandoek laten bedrukken als perfect communicatiemiddel? Wij staan voor je klaar!

  • bouwhekdoek-spandoek-goedkoop
  • bouwhekdoek-spandoek

Een bouwhek spandoek laten maken

hoe-werkt-het-stappenplan

Hoge kwaliteit bouwhekdoek bedrukken

Onze bouwhek spandoeken zijn van een hoge kwaliteit en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
Een hoogwaardige PVC gesatineerde coating zorgt voor de stevigheid en heldere kleuren. Het spandoek heeft een dichte en gladde structuur. Ook goed om te weten.. Het spandoek is brandvertragend en B1 gecertificeerd!

Onze productiehallen zijn gevestigd in Nederland. Vanaf deze locaties wordt jouw spandoek, (tuin)bord, vlag of ander artikel verzonden naar adressen in Nederland, België en Duitsland. Voor ieder feest of gelegenheid is er een product van Spandoekabraham.nl of Spandoeksarah.nl.