Spandoek 60 jaar

spandoek-60-jaarSpandoek 60 jaar! Dat geluk komt met de jaren, heb jij nu reeds ervaren, 60-jaar is je niet aan te zien de beste tijd komt nog bovendien! Bij spandoekabraham.nl en spandoeksarah.nl ben je aan het juiste adres voor een geweldig 60 jaar spandoek. Hier op deze website kun je een spandoek bestellen in verschillende formaten. Daarnaast voorzien wij deze van een persoonlijke tekst of spreuk over de jarige. Geen inspiratie? Geen probleem, wij hebben genoeg spreuken in ons bestand. Vergeet daarnaast niet een aantal leuke foto’s naar ons te sturen. Wij maken deze vrijstaand en zorgen ervoor dat de jarige hier voordelig op komt te staan. 

Een spandoek van spandoekabraham.nl of spandoeksarah.nl is een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Klanten geven ons een 10! Dus waar wacht je nog op.. Spandoek 60 jaar man? Spandoek 60 jaar vrouw? Wij helpen je graag.

hoe-werkt-het-stappenplan

Tekst spandoek 60 jaar verjaardag

  • Dat geluk komt met de jaren, heb jij nu reeds ervaren, 60-jaar is je niet aan te zien de beste tijd komt nog bovendien!
  • Een toupetje hier.. een gebitje daar.. (naam) is 60 jaar!
  • Onze (naam) is niet oud en versleten, hij/zij is alleen maar door de 60 gebeten!
  • Veel in het leven heb jij als Zestiger reeds ervaren, soms bracht dat vreugde, soms grijze haren.
  • Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil.
  • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
  • Zet de rollator maar vast klaar (naam) is 60 jaar!
  • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw 60ste verjaardag niet.
  • Liever goed oud worden, dan lang jong blijven.
  • Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.

Hoge kwaliteit spandoek 60 jaar

Onze spandoeken zijn van een hoge kwaliteit en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
Een hoogwaardige PVC gesatineerde coating zorgt voor de stevigheid en heldere kleuren. Het spandoek heeft een dichte en gladde structuur. Ook goed om te weten.. Het spandoek is brandvertragend en B1 gecertificeerd!

Wij produceren vanuit Wierden, Almelo (Overijssel) en Arnhem (Gelderland). Het spandoek wordt vanaf deze locaties door heel Nederland, België en Duitsland verstuurd. Ben je benieuwd welk ontwerp wij voor jouw Abraham of Sarah in petto hebben? Neem dan snel contact met ons op.

Ik wil een spandoek 60 jaar!

Leuk dat wij jou kunnen gaan helpen met dit persoonlijke 60 jaar spandoek. Bestellen is snel en eenvoudig gedaan. Bekijk onze webshop en selecteer een formaat. Afbeeldingen kunnen worden verstuurd naar info@spandoekabraham.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Daarnaast ontvangen wij graag een aantal weetjes over de jarige. Wat is zijn of haar passie? Wat zijn de hobbys, werk, of andere leuke herinneringen die op het spandoek geplaatst mogen worden?

Voor andere vragen over dit spandoek kun je terecht op ons contactformulier.
Wij staan direct voor je klaar!


Een aantal voorbeelden van de door ons gemaakte spandoeken:

Spandoek Abraham & Sarah: Vraag & antwoord

Een halve eeuw oud zijn, of 50 jaar worden is natuurlijk niet niks. Wanneer iemand 50 jaar wordt hoort hier een leuke Sarah of Abraham versiering bij. Dit is het moment om Abraham of Sarah te verassen met een persoonlijk spandoek. Dit spandoek is een echte blikvanger in de buurt!
Zelf een spandoek maken is bij SpandoekAbraham.nl niet nodig. Ons ontwerpteam ontwerpt op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek op maat! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
Er zijn ontzettend veel gelegenheden om een spandoek cadeau te doen. Daarnaast is een spandoek een goede manier om een merk of dienst aan de wereld te laten zien. Spandoeken worden dan ook vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. De boodschap wordt haarscherp geprint op een speciaal 510 grams pvc frontlit doek. Afbeeldingen worden tot in detail gedrukt op dit spandoek. Spandoeken worden voor allerlei verschillende gelegenheden gebruik. Denk aan reclamedoeleinden, voor een Sarah of Abraham, halve sarah of halve abraham, 18 jarige, 25 jarige, geboorte, trouwerij, andere feestelijke gelegenheden.
Jouw ontwerp wordt op een hoge kwaliteit pvc geprint. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afbeeldingen en tekst haarscherp worden geprint. Wij staan voor een hoge kwaliteit materiaal en inkt. Het spandoek is door deze kwaliteit zowel binnen- als buiten te gebruiken.