Algemene voorwaarden

Levertijd 
SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl garandeert dat uw spandoek(en) uiterlijk binnen de aangegeven levertijd (na betaling) wordt geleverd mits PostNL meewerkt. 

Bezorging
Indien SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl kan aantonen dat zij uw bestelling tijdig bij PostNL hebben aangeboden dan stelt zij zich niet verantwoordelijk voor vertraagde aflevering. Houdt u er rekening mee dat PostNL niet op zon- en feestdagen levert.

Het juiste adres 
Indien u niet het juiste adres en email/telefoonnummer opgeeft kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaats vindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en mogelijk herzenden zijn voor uw rekening. Onze verzendkosten zijn gebaseerd op verzending in Nederland. Verzending naar het buitenland is op aanvraag.

Pakket zoek 
Indien het pakket zoek raakt tijdens de levering door PostNL, en SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl kan aantonen dat zij uw bestelling tijdig bij PostNL hebben aangeboden dan is SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het zoekraken van dit pakket. Wel kan SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl meekijken naar een passende oplossing.

Kwaliteitsgarantie 
Voordat een spandoek wordt verstuurd wordt deze door SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl altijd deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Mocht u om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, dan kan het product ‘binnen’ drie dagen op eigen kosten geretourneerd worden. Het product zal dan vervangen worden. 

Retourrecht 
Volgens de wet ‘Kopen op afstand’ heeft iedereen recht van retour op artikelen, besteld via het internet. Bij SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl besteld u een spandoek op maat (maatwerk), echter geldt op deze producten geen retourrecht. 

Ambachtelijk product 
Houdt u er rekening mee dat als een spandoek eenmaal bedrukt is, dat dit een ambachtelijk product is geworden. Wat inhoudt dat geen enkel spandoek helemaal indentiek is. Dat eigenlijk elk spandoek uniek is en dat het een gepersonaliseerd spandoek is. SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl stelt zich niet aansprakelijk voor het verkeerd ophangen van een poster/spandoek.

Privacystatement

Inleiding 
SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Klikgedrag 
Op de website vanSpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kanSpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Wijzigingen 
SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van SpandoekAbraham.nl & SpandoekSarah.nl.