Over ons

Wij helpen je graag!

Bij Spandoekabraham.nl en Spandoeksarah.nl staan we altijd voor je klaar om je wegwijs te maken in de wereld van spandoeken, (tuin)borden, vlaggen en overige feestartikelen. Ons team is jong, ambitieus en professioneel. Sinds de start groeien wij hard en maken steeds meer mensen blij met onze persoonlijke producten.

Van ontwerp tot (klanten)service, van transport tot administratie; achter de schermen werken we vol passie aan het verwerken van vragen, bestellingen en niet te vergeten aan het ontwikkelen van nieuwe en verfrissende ideeën en producten.

Onze productiehallen zijn gevestigd in Nederland. Vanaf deze locaties wordt jouw spandoek, (tuin)bord, vlag of ander artikel verzonden naar adressen in Nederland, België en Duitsland. Voor ieder feest of gelegenheid is er een product van Spandoekabraham.nl of Spandoeksarah.nl.

Gegarandeerd veilig winkelen!

Wat klanten over ons zeggen én van ons vinden!

De klant staat bij ons altijd op de 1e plaats en dat is terug te zien in onze beoordelingen! We krijgen veel positieve beoordelingen binnen en proberen iedere dag opnieuw onze (klanten)service te verbeteren.

Al onze +575 beoordelingen bij elkaar zijn onder andere geplaatst via Google, Facebook en Custorate.

Hulp nodig of heb je een vraag?

Aarzel niet en laat het ons weten. We zijn bereikbaar via e-mail, ons contactformulier en chat.

Spandoekabraham.nl
E: info@spandoekabraham.nl
W: www.spandoekabraham.nl
W: www.spandoeksarah.nl
Chat: Klik rechtsonder op de ‘chat-knop’

KVK: 81286945
BTW: NL003561350B21
IBAN Rekening: NL35 KNAB 0604 5405 23
Over ons