Abraham jarig!

Abraham jarig

Abraham is jarig, dat noemen wij ook wel Abraham zien! Uiteraard moet deze verjaardag goed gevierd worden. Om het feest leuk aan te kleden kies je voor een persoonlijk spandoek van spandoekabraham.nl. Abraham is jarig en mag in het zonnetje worden gezet. De jarige abraham betreedt de club van 50.

Een uniek verjaardagscadeau vinden is vaak een behoorlijke (online)zoektocht. Uiteraard wil je niet met lege handen aankomen op de verjaardag van deze jarige abraham. Ons ontwerpteam staat te trappelen om jou aan een uniek cadeau te helpen. Op deze website bestel je een uniek en persoonlijk spandoek op maat. Het enige dat wij van jou vragen zijn een paar foto’s en een persoonlijke tekst. Dat is alles!

Aan de hand van de ontvangen foto’s en tekst maakt ons ontwerpteam een persoonlijk spandoek dat bij de jarige abraham past. In de meeste gevallen ontvang je het ontwerp op de dag van bestellen per email. Wanneer het ontwerp door jou is goedgekeurd wordt het persoonlijke ontwerp afgedrukt op een hoge kwaliteit pvc (span)doek. Daarnaast worden onze spandoeken voorzien van (zeil)ringen rondom het doek. Op deze manier is het erg makkelijk om het spandoek op te hangen. Dit spandoek is een echte blikvanger in de buurt en super leuk om te krijgen! 

hoe-werkt-het-stappenplan

Leuke abraham jarig tekst voor op het spandoek:

  • Gefeliciteerd Abraham! Het echte leven begint bij 50, voor die tijd doe je alleen onderzoek.
  • Lieve Abraham houd moed, ook na 50 jaar is het leven super goed!
  • Abraham! Je bent het haasje.
  • Abraham! Oud? Ben je bedonderd, 50 is de helft van 100.
  • Abraham 50 jaar! Ik ben niet meer perfect, maar sommige onderdelen zijn nog GEWELDIG!
  • Hier een grijze haar en een rimpel daar, maar wat wil je ook je bent 50 jaar!
  • Lieve Abraham! Je kunt de klok niet terug zetten maar hem wel steeds opwinden.
  • Club van 50!
  • Abraham jarig! het is geen flauwekul, je bent nu officieel een ouwe lul.
  • Vandaag draait het om jou! Laat dat maar lekker tot je door-drinken.

Wij gaan een ‘abraham zien’ en willen een spandoek!

Wat leuk dat wij kunnen gaan helpen met dit persoonlijke cadeau voor de verjaardag van deze jarige abraham! Een spandoek bestellen is zeer eenvoudig en binnen no-time gedaan. Bekijk onze webshop en kies het gewenste formaat. De foto’s en tekst kunnen na de bestelling worden aangeleverd.

Daarnaast ontvangen wij graag een aantal weetjes over de jarige. Wat is zijn of haar passie? Wat zijn de hobbys, werk, of andere leuke herinneringen die op het spandoek geplaatst mogen worden?

Toch nog vragen vragen over een van onze spandoeken? Stuur ons dan een email via ons contactformulier.
Spandoekabraham.nl staat direct voor je klaar!


Spandoek Abraham & Sarah: Vraag & antwoord

Een halve eeuw oud zijn, of 50 jaar worden is natuurlijk niet niks. Wanneer iemand 50 jaar wordt hoort hier een leuke Sarah of Abraham versiering bij. Dit is het moment om Abraham of Sarah te verassen met een persoonlijk spandoek. Dit spandoek is een echte blikvanger in de buurt!
Zelf een spandoek maken is bij SpandoekAbraham.nl niet nodig. Ons ontwerpteam ontwerpt op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek op maat! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
Er zijn ontzettend veel gelegenheden om een spandoek cadeau te doen. Daarnaast is een spandoek een goede manier om een merk of dienst aan de wereld te laten zien. Spandoeken worden dan ook vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. De boodschap wordt haarscherp geprint op een speciaal 510 grams pvc frontlit doek. Afbeeldingen worden tot in detail gedrukt op dit spandoek. Spandoeken worden voor allerlei verschillende gelegenheden gebruik. Denk aan reclamedoeleinden, voor een Sarah of Abraham, halve sarah of halve abraham, 18 jarige, 25 jarige, geboorte, trouwerij, andere feestelijke gelegenheden.
Jouw ontwerp wordt op een hoge kwaliteit pvc geprint. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afbeeldingen en tekst haarscherp worden geprint. Wij staan voor een hoge kwaliteit materiaal en inkt. Het spandoek is door deze kwaliteit zowel binnen- als buiten te gebruiken.

Abraham zien – Abraham jarig – Jarig abraham